Türkiye Muay Thai Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Ercan ÖZHAN Muay Thai Büyükler ve Gençler Türkiye Şampiyonasında Kayseri Muay Thai sporcuları dereceleri alt üst etti.

13-18 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya'da yapılan Şampiyonada Kayserili sporculardan Büyükler A Class kategorisinde Ali Doğan, Fatih Değer ve Sercan Koç Büyük bayanlar kategorisinde Mensure Karadayı ve üst genç bayanlar kategorisinde Ezgi Keleş, alt genç kategorisinde mücadele eden Kamil Bakar, Sercan Kılıç ve Ahmet Yapar Türkiye Şampiyonu oldu.

Oldukça çekişmeli geçen ve Kayseri takımımızın büyük bir başarıya imza attığı müsabakalarda 2 sporcumuz ikincilik, 13 sporcumuz ise üçüncülük madalyası ile Kayseri’ye döndü.

1250 sporcunun ter döktüğü müsabakalarda 14 Sporcumuz Milli takım vizesi alarak Meksika’ ki Büyükler Dünya Şampiyonası, Tayland’daki Gençler Dünya Şampiyonası ve Çek Cumhuriyetindeki Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında madalyalara ambargo koyan sporcularımızı ve İl Müdürlüğü Muay Thai Antrenörü Göksel Cingöz’e, Yaşar Cuma Kılıç’a, Şakir Kaymaz’a, Menderes Koyuncu’ya ve İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu’ya teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.