Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak, "Amatör Spor Kulüpleri Tesis Açılışı, Malzeme Dağıtım Töreni ve çeşitli ziyaretler için Kayseri’ye geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak, Kayseri programının ilkini Kayserispor’a yaptı. Burada yapılan programın sonunda Sayın Bak’a ve Sayın Özhaseki’ye Kayserispor forması hediye edildi.

Ardından Argıncık’ta amatör spor kulüpleri için yaptırılan kulüp binaları ve sosyal tesisler hizmete açıldı. Buradaki törene Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, Vali Sayın Süleyman Kamçı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Mehmet Baykan, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve il protokolü katıldı.

Dolu ve yağmur yağışı dolayısıyla dışarıda yapılması planlanan tören ve iftar yemeği içeriye alındı. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Bak, iftar programının ardından yeni yapılan Güreş Eğitim ve Kamp Merkezi'ni gezerek tesis hakkında bilgi aldı.

Törende ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 58 Amatör Spor Kulübü’ne verilen 293 bin TL’lik yardım teslim edildi.