Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezleri kapsamında düzenlenen Yaz Spor Okulları Futbol kursu Talas İl Jandarma Komutanlığında yapılan Futbol şöleni ile tamamlandı.

Seyyid Burhanettin Gençlik Merkezimiz tarafından yürütülen “Kardeşlerin Dostluk Maçı” projesi ile turnuvanın ilk maçında Talas Jandarma Futbol takımı İncesu’ya konuk olurken turnuvanın rövanş maçında ise İncesu Futbol takımı Talas Jandarmanın konuğu oldu.

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından İncesu Futbol takımı kazanan taraf olurken turnuvaya katılan sporculara katılım belgeleri ve derece alan takımlara kupaları düzenlenen tören ile verildi.

Talas İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez, Sporcular ve Aileler katıldı.

Törende konuşma yapan İl Müdürü Murat Eskici “Talas bölgesinde tesis yetersizliğinden dolayı İl Jandarma Komutanlığımız 3 yıldır tesislerini gençlerimizin hizmetine açtı. Toplamda 1500’e yakın gencimiz yaz tatilinde İl Jandarma Komutanlığı tesislerinde spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak kaldılar. 2018 yılı içerisinde Talas’ta 500 gencimiz tesiste eğitim aldı. Desteklerinden ötürü İl Jandarma Komutanı Hüseyin Bekmez’e teşekkür ederim” dedi.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez ise spora ve sporcuya kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.

Tören sporculara çeşitli ikramlar ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.