Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ortaklaşa düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası Voleybol Bölge Müsabakaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile İl Milliği Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’nin Servis atışları ile start aldı.

Öğretmenler arasındaki iletişimi artırmak, birlik ve dayanışma duygularını geliştirmek, sporun önemini vurgulamak ve geniş kitlelere yayılmasında öğretmenlerimizin rehberliğinden yararlanmak amacıyla Futsal, 3X3 Basketbol, Voleybol ve Masa Tenisi branşlarında Türkiye Öğretmenler Kupası turnuvası  düzenleniyor.

21-30 Ekim 2019 tarihleri arasında il birinciliği müsabakaları sonucunda il birincisi olarak dereceye giren takımlar 4 - 12 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenmekte olan bölge müsabakalarına katılarak Türkiye Finalleri için mücadele ediyor.

İlimiz ev sahipliğinde düzenlenen Voleybol İç Anadolu Bölge Müsabakaları bugün yapılan maçlarla başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’nin katılımları ile başlayan bölge müsabakalarında bölge birincisi olan takımlar Öğretmenler Günü Haftası'nda Ankara'ya giderek Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek.