2019-2020 yılı Okul Sporları Dart Grup Müsabakalarında Kayseri’den katılan takımlarımız başarısıyla dikkatleri üzerine çekti.

13-14 Şubat 2020 tarihleri arasında Batman’ın ev sahipliğinde yapılan Grup müsabakalarında yıldız kızlar kategorisinde ilimizi temsil eden Zenger Güç Ortaokulu ve yıldız erkekler kategorisinde ki temsilcimiz Buğdaylı Ortaokulu ilk dört takım arasında girerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

15-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Konya’da yapılan Gençler Grup Müsabakalarında ise temsilcimiz Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi başarısıyla göz doldurarak Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

Bu sonuçlarla Zenger Güç Ortaokulu, Buğdaylı Ortaokulu ve Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi 20-23 Şubat 2020 tarihleri arasında Erzincan’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, grupları başarılı bir şekilde tamamlayarak, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan takımları, antrenörlerini ve beden eğitimi öğretmenlerini tebrik ederek, başarılar diledi.