Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, iki günlük Kayseri programının ilk gününde Erciyes’e çıktı. Erciyes’te yapılan programa Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Şehmus Günaydın ve Antalya Milletvekili Kemal Çelik, İl Protokolü katıldı. 

Programda Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şehir merkezindeki spor tesisleri, spor yatırımları ve Erciyes ile ilgili bilgiler verdi.  Başkan Büyükkılıç, brifing sonrası Bakan Kasapoğlu’na Cumhuriyet Meydanı ve Erciyes’i gösteren bir tablo hediye etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Kayseri ziyaretinin ikinci gününde ise Engelleri Aşan Gençler Projesi kapsamında Erciyes'te engelli çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, etkinliğin ardından Kayseri Valisi Şehmus Günaydın’ı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretler sonrasında Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesinde gençlerle buluşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu gençlerle keyifli ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi.