Gençlik Haftası programlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl Covid-19 salgını sebebiyle sahalarda yapılamayan sportif faaliyetler ve etkinlikler dijital ortamda yapılıyor.

Bu kapsamda Taekwondo müsabakasından kara kalem yarışmasına birçok branşta ve dalda yarışmalar düzenleniyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici yarışmalar hakkında açıklamada bulunarak şunları söyledi “ Covid-19 salgını nedeniyle sahalarımıza, tesislerimize, gençlik merkezlerimize gelemeyen gençlerimiz için Bakanlığımızın başlatmış olduğu Evde Kal Hareketsiz Kalma projesi kapsamında dijital ortamda birçok etkinlikler planlayarak start verdik. 

Ayrıca antrenörlerimiz, video konferans aracılığıyla sporcularımıza pandemi sürecinde günlük evde yapılabilecek antrenmanlarını yaptırıyor, psikolog ve diyetisyenlerimiz sporcularımıza bu dönemde gerekli desteği ve tavsiyeleri bulunarak zor süreci sporla sağlıklı geçirmeleri için çalışıyorlar” dedi. 
İl Müdürü Murat Eskici, Kayserili vatandaşlarımızın 19 Mayıs 2020 saat 14:00’da Kayseri Televizyonları ve İl Müdürlüğü Youtube kanalından yayınlanacak olan Kutlama Programı için ekran başına davet etti.