Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici Covid-19’la mücadele kapsamında Yurtlarda, Siperlik Maske Üretimi için Gençlik Merkezinde ve Sosyal Vefa Grubunda görev yapan personellere bu süreçte fedakarca çalışmalarından dolayı Teşekkür Belgesi takdim etti.

Tüm Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Yurt Dışından gelen personelimizi 14 günlük karantina sürecinde yurtlarımızda ağırladık, aynı kapsamda virüsle mücadelede kullanılmak üzere Gençlik Merkezlerimiz tarafından Siperlik Maske üretimi yapılarak kurumlara dağıtımı sağlandı.

Bu süreçte fedakarca görev yapan personellerimize Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

İl Müdürü Eskici; “Koronavirüs salgını ile mücadelede görev şuurunuz, şefkat ve merhametiniz gücümüz oldu. Pandemi süresince Yurtlarımızda, Siperlik Maske üretiminde, ve Sosyal Vefa çalışmalarında görevinizi ifa ederken göstermiş olduğunuz çabanız, gayretiniz ve özveriniz için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim”. Dedi.