Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonunun 2020 yılı faaliyet programında yer alan İşitme Engelliler Taekwando Poomsae Türkiye Şampiyonası’na Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü damga vurdu.

06 Eylül 2020’de Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonunda yapılan şampiyonada 16 ilden katılan sporcular mücadele etti.

Türkiye Şampiyonasında yıldızlar kategorisinde mücadele eden Berat Bektaş, 2 altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu, Dudu Gökçe Pumak 1 Altın, 1 gümüş madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu ve Türkiye 2.si oldu. Gençler kategorisinde ter döken Merve Çimen Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi olurken, büyükler kategorisinde Türkan TEKE 2 Altın Madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu, Ömer Kayran 1 Altın, 1 Bronz,  madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu ve Türkiye 2.si oldu.

Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Takımı Şampiyonadan toplamda 7 Altın,  1 Gümüş, 1 Bronz madalya kazanarak, Kayseri tarihinde bir ilke imza attılar. Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo takımı yıldız, genç, büyükler kategorisinde takım şampiyonluğu kazanarak bir rekora imza attılar.

Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Takımı sporcuları elde ettikleri bu büyük başarı ile Rusya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası için Milli Takım kampına davet edildiler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü sporcularını, antrenörleri Arzu Sayan, Yavuz Sayan ve Yunus Emre Sayan’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. İl Müdürü Eskici, ayrıca spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür etti.