Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Denizli’de, Pamukkale Üniversitesi yerleşkesi içinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kurulan Genç Ofisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu,  bakanlık olarak tüm imkanlarıyla gençlerin yanında olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Gençler neredeyse kendilerinin de orada olduğunu kaydeden Bakan Kasapoğlu, "Hem bunu söylüyoruz hem de gereği neyse onu yapıyoruz. Hamdolsun bu doğrultuda 15 gün içerisinde dördüncü genç ofisimizi açıyoruz. Genç bir nüfusun ve bu anlamda müthiş bir potansiyelin sahibi bir ülke olmak, Türkiye için önemli bir avantaj. Bu doğrultuda gençlerimiz için her türlü imkanı seferber etmek bizim için onurlu bir görev. Yeter ki gençlerimiz istesin, düşünsün hayal etsin ve hayallerinin peşinden gitsin" diye konuştu.

 

“Genç Ofisi’miz gençlerimizle aramızda güçlü bir köprü kuracak”

Bakan Kasapoğlu, gençlerin hayallerini gerçekleştirmeleri için ‘Fikir sizden, destek bizden’ konulu proje destekleriyle milyonlarca liralık projelere destek verdiklerini ifade etti.

“Genç Ofisi'miz gençlerimizle aramızda güçlü bir köprü kuracak” diyen Bakan Kasapoğlu, açılışını yapacakları merkezi büyüterek üniversite akademi işbirliğini daha üst çıtalara çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.

Genç Ofisi'ndeki güzel sanatlar, müzik, inovasyon stüdyoları ve tiyatro atölyelerini gezerek yetkililerden bilgi alan Bakan Kasapoğlu, daha sonra kentte yapımı planlanan yeni stadın arazisinde incelemelerde bulundu.

Bakan Kasapoğlu, kentteki programları kapsamında AK Parti Denizli İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’ne katılırken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, Pamukkale Belediyesi ve AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.