Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü, Gençlik Merkezleri Müdürleri ve Gençlik Çalışanları ile Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı gerçekleştirdi.

Mevlana Genç Ofiste İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakcı tarafından düzenlenen toplantıya, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Filiz Koltuk, Gençlik Merkezi Müdürleri Rabia Bozkurt, Kürşat Bozkurt, Nesip Özaydın ve Gençlik Çalışanları katıldı.

Gençlik Merkezlerimizde yürütülen faaliyetler hakkında Gençlik Merkezi Müdürlerinden brifing alan İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı yapılan çalışmaları değerlendirerek, Bağımlılıkla Mücadele ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Toplantıda açıklamalarda bulunan İl Müdürü Kabakcı “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcularımız ve gençlerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün Gençlik Merkezlerimiz ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmaları değerlendirerek, Bağımlılıkla Mücadele konusunda istişarelerde bulunduk. Gençlerimize büyük fırsat kapısı olan Gençlik Merkezlerimiz ve Genç Ofislerimize; içerisinde bulunan kütüphane, kafeterya, atölye, kulüp, Espor merkezi, spor salonu ve düzenlenen binlerce gençlik faaliyetleri için tüm gençlerimizi davet ediyoruz"dedi.