RAFTİNG NEHİR REHBERLİĞİ KURSU 27 MAYIS - 02 HAZİRAN 2024 TARİHLERİ ARASINDA KAYSERİ'DE YAPILACAK

16.05.2024
Rafting Nehir Rehberliği Kursu 27 Mayıs - 02 Haziran 2024 tarihleri arasında Kayseri'de yapılacaktır.

Federasyonumuz 2024 yılı Rafting Eğitim Programında yer alan "Rafting Nehir Rehberliği Kursu" 27 Mayıs - 02 Haziran 2024 tarihleri arasında Kayseri'de yapılacaktır.

 


Kurs Başvuru Tarihi : 16 -22 Mayıs 2024 (Saat 16:00'a kadar)

Kurs Başvuru Ücreti : 10.000,00 TL

Onaylanan Katılımcı Listesi İlanı : 24 Mayıs 2024 (saat 16:00 - Web sayfası)

Kurs Eğitim Tarihleri : 27 Mayıs - 02 Haziran 2024

Kurs Eğitim Yerleri : 

  • Temel Eğitim; Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Birimi Konferans Salonu - Stadyım Altı (Osman Kavuncu Bulvarı No:271/A Melikgazi/Kayseri 
  • Uygulama Eğitimleri; Kayseri Yahyalı Zamantı Irmağı Rafting Parkur Alanı 

 


Söz konusu kursa başvuru ücretleri 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 16:00'a kadar yapılabilecektir. 16:00'dan sonra hiçbir başvuru kabul edilmeyecektir.

 

Kurs başvuru ücretinin belirtilen son başvuru tarihine kadar Federasyonumuz resmi hesap numarası olan; Türkiye Kano Federasyonu Teb Bankası Söğütözü Şubesi (İban : TR220003200000000086814040) no’lu gelirler hesabına ödemesi gerekmektedir. Ödeme yaparken açıklama kısmına Ad-Soyad ile birlikte Nehir Rehberliği Kurs Üctreti yazdırılması gerekmektedir.


Kurs katılımcı sayısı 20 kişi ile sınırlandırılmış olup, başvuranlar arasında katılımcı önceliği erken ödeme ve evrak gönderimi tarih ve saat sıralamasına göre belirlenecektir.

 


Başvuru yapan adaylar ödemelerini yapmalarına müteakip e-devletten Resmi Kurum seçeneği seçilerek alınacak Adli Sicil Kayıt belgelerini ve ödeme dekontlarını son başvuru tarihi olan 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat:16:00'dan önce federasyonumuz resmi mail adresine ( kanoturk@hotmail.com ) mail atmaları gerekmektedir. Adli sicil kaydı ve arşiv kaydı olan katılımcıların Gerekçeli Kararlarını da başvuru süresi içerisinde mail atmaları gerekmektedir. Mail atılan evraklar ile birlikte diğer evrakların asılları kursun ilk günü kurs yetkilisine eksiksiz olarak teslim edilecektir. (Mail atıldıktan sonra 0312 310 40 34 nolu iletişim numarasında teyit alınmalıdır).  24 Mayıs 2024 Cuma günü kursa katılmaya hak kazanan maksimum 20 kursiyerin isim listesi 16:00'da web sayfamızda ilan edilecektir.

 


Kurs Başvuru Formu için TIKLAYINIZ


Yüzme Bildiğine Dair Taahütname için TIKLAYINIZ


Nehir Günlüğü Formu için TIKLAYINIZ  (Katılımcıların Nehir Günlüğü Formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak federasyonumuz resmi mail adresine ( kanoturk@hotmail.com ) göndermeleri ayrıca formun aslını diğer kurs evrakları ile beraber kursun ilk günü kurs sorumlusuna teslim etmeleri gerekmektedir.

 


Başvuru için Gerekli Şartlar ve Evraklar : (Tüm evraklar kursun ilk günü Kurs Sorumlusuna eksiksiz olarak teslim edilmelidir).

1- 18 yaşını doldurmuş olmak (Kimlik Fotokopisi)

2- En az İlköğretim veya dengi okul mezunu olmak (Mezuniyet Belgesi)

3- Görevini yapmaya mani Fiziki Engeli Bulunmamak (Aile hekiminden veya sağlık kuruluşundan alınacak Sağlık Raporu)

4- Yüzme biliyor olmak (Yüzme Bildiğine Dair Taahütname - Islak imzalı olacak şekilde belgenin aslı teslim edilecektir)

5- Geçerli bir ilk yardım sertifikası sahibi olmak (İlk Yardım Sertifikasının fotokopisi teslim edilmelidir).

6- Adli Sicil Kaydı (Resmi Kurum seçeneği seçilerek e- devletten barkodlu / kare kodlu
    Nehir Rehberliği Eğitim Talimatı 7 madde -1. fıkra - e bendinde belirtilen suçlardan mahkum bulunmamak.

7- E-devletten alınacak son 5 yılda Sporda Cezası Olmadığına dair belge (Son 5 yıl içerisinde bir defada 6 ay veya toplamda 1 yıl hak mahrumiyeti cezası almamış olmak).

8- Kurs Başvuru Formu (ıslak imzalı olacak şekilde formun aslı teslim edilecektir)

9- Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık resim.

10- Nehir Günlüğü Formu'nun doldurulmuş ve ıslak imza ile imzalanmış hali teslim edilecektir.

 

Not: Başvuruda bulunanlar arasında adli sicil kaydı ve arşiv kaydı olanlarınadli sicil kayıt belgelerini ve gerekçeli kararlarını, başvuruya müteakip başvuru süresi içerisinde ivedi bir şekilde (Federasyonumuz tarafından hukuk görüşü alınmak üzere) Federasyonumuza göndermeleri gerekmektedir.

Başvurusu onaylanan katılımcıların eğtimin ilk günü başvuru için gerekli olan evrakları eksiksiz olacak şekilde kurs yöneticisine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Eksik evrak teslimi yapanların başvuruları geçersiz sayılacak olup, kursa katılamayacaklardır.

 

Ayrıca tüm katılımcılar eğitimlere gelirken aşağıda belirtilen ekipmanlar ile kursa hazır bir şekilde gelmelidir. Her rehber adayı belirtilen ekipmanları kurs süresince yanlarında bulundurmak zorundadır. Eksik ekipman ile kurs eğitimlerinde yer alanlar, eğitimlerden eksik not alacaktır. 


Gerekli Kişisel Ekipman Listesi için TIKLAYINIZ


Eğitimde devamsızlık süresi her ne sebeple olursa olsun, toplam ders saatinin %10'nu geçemez. Bu süenin üzerinde devamsızlık yapan rehber adaylarının kurs ile ilişkileri kesilecektir.


Not: Nehir Rehberliği Kursuna başvuru yapacak ve gelecekte planlanan kurslara başvuru yapmayı düşünen tüm adayların federasyonumuz resmi web sayfası Mevzuatlar kısmında yer alan Nehir Rehberliği Eğitim Talimatı'nda (https://kano.org.tr/mevzuatlar) belirtilen şartların tamamını sağlıyor olmaları zorunlu olup, söz konusu talimatta belirtilen evrakların eksiksiz olarak hazırlanması ve belirtilen başvuru tarihlerinde teslim edilmesi gerekmektedir.

 


Not: 
Adaylar sınav sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde dilekçe ile federasyonumuza başvuruda bulunarak itiraz edebilirler. itirazlar 15 (onbeş) iş günü içerisinde incelenerek karara bağlanır.

https://kano.org.tr/rafting-nehir-rehberligi-kursu-3