Yunanistan’da düzenlenen U15 ve Yıldızlar Avrupa Halter şampiyonasından iki gümüş ve bir bronz madalya ile dönen Erva Spor Okulları sporcumuz Yağmur Bulut İl Müdürlüğü önünde düzenlenen tören ile karşılandı.
U15 ve Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil eden Erva Spor Okulları Sporcumuz Yağmur Bulut; koparmada 74 kiloda Avrupa üçüncü, silkmede 91 kilo ile Avrupa ikincisi, toplamda ise 165 kilodaki derecesiyle Avrupa ikincisi oldu.
Şampiyona dönüşü İl Müdürlüğü önünde düzenlenen tören ile karşılanan sporcumuz Yağmur Bulut yaptığı açıklamada; “Ülkemizi Avrupa Şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyorum, yoğun antrenman programı ve yaşamış olduğum sakatlıklara rağmen pes etmeden çalıştım ve iki gümüş bir bronz madalyanın sahibi oldum. Hedefim çalışmalarıma yoğun bir şekilde devam ederek bir dahaki Avrupa şampiyonasına ve Olimpiyat şampiyonasına katılarak altın madalyanın sahibi olmak. Buradan bizlere destek olan başta Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, Vali Yardımcımız Ömer Tekeş’e ve İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakcı’ya teşekkür ediyorum.” Dedi. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ise yaptığı konuşmada; “Sporcumuzu ve Antrenörünü öncelikle başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sporcumuzun Avrupa Şampiyonasında almış olduğu madalyalar bizleri oldukça gururlandırdı. Valimiz Sayın Gökmen Çiçek himayelerinde “Her Mahallede Bir Spor Okulu” sloganı ile başlatılan Erva Spor Okulları Projesi gün geçtikçe meyvelerini veriyor. Bu kapsamda desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e teşekkür ediyorum.” Dedi.